top of page

JK-WOOD OY yrityksenä

Historiamme ulottuu 1950-luvulle, jolloin ensimmäinen automme aloitti puunkuljetuksen. Sahatavaran välitys ja puutavarakauppa alkoi 1960-luvulla, ja 1970-luvun alussa aika oli kypsä oman sahan perustamiseen.

Näistä lähtökohdista olemme vakiinnuttaneet asemamme merkittävänä pohjoissuomalaisena puutavaran toimittajana. Meillä on pitkäkestoisia asiakassuhteita, joista olemme ylpeitä

– pisimmät asiakkuudet ovat tällä hetkellä kestäneet yhtäjaksoisesti n. 35 vuotta.

Työntekijät

JK-Wood on ylpeä työntekijöistään

JK Woodilla on kymmenen hengen osaava ja sitoutunut henkilökunta. Lisäksi työllistämme merkittävästi lisää alihankintaketjujen kautta. Osaava henkilöstö on meille suuri voimavara. Työntekijöiden vaihtuvuus on vähäistä ja työväestämme huolehtiminen on meille jokapäiväinen ylpeyden aihe.

Tuotanto

JK-Wood panostaa käsittelymenetelmiin

Kehittyneet tuotantoprosessimme auttavat meitä täyttämään tuotteita koskevien asetusten ja määräysten vaatimukset.

Tapamme toimia

Hyvä sopimuskumppani JK-Wood

Asiakkaiden suuntaan tärkeintä meille on valmistaa asiakasvaatimukset täyttäviä tuotteita, jotka toimitetaan perille varmasti ja oikea-aikaisesti. Olemme asiakkaittemme suuntaan tarkalla korvalla, jotta pystymme kehittämään tuotteitamme vaatimusten ja toiveitten mukaan.

Ympäristö

Luonto on aina JK-Woodin tuotannon etusijalla

Yrityksellemme on myönnetty PKY-LAATU® -laatu- ja ympäristöjärjestelmä, joka kattaa ISO 9001, ISO 14001 sekä OHSAS 18001 -standardien vaatimukset.

Vuosina 2011–2022 yrityksellemme on myönnetty Kauppalehden arvostettu Menestyjä-sertifikaatti.

bottom of page